Szolgáltatásaink

IT Tanácsadás

Ön tudja, hogy milyen üzleti célokat akar elérni, mi tudunk segíteni abban milyen informatikai rendszer biztosítaná ezt optimálisan és költséghatékonyan.

Ön ismeri azokat az információkat amelyeket naponta használ munkája során, mi tudunk segíteni abban, hogy ezek kellő időben rendelkezésére álljanak, olyan formában, amely növeli munkájának hatékonyságát.

Web- és VR-alkalmazások

A világhálón való megjelenés ma már nemcsak egyszerű reklám lehetőséget jelent, hanem biztosítja szervezetének az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartást, az információk gyors közvetítését.

A portál alapú weboldalak, mobil applikációk számtalan funkciót kínálnak szervezete számára az ügyfélkapcsolat bővítésére, korszerűsítésére, hogy ez a kapcsolat folyamatos és élő legyen.

A Virtual Reality, a Mixed Reality és az Augmented Reality egyaránt új, innovatív technológia mind a felhasználói, mind pedig az üzleti alkalmazások területén, a bennük rejlő szórakoztatási, a produktivitást elősegítő lehetőségeknek köszönhetően.

Smart data, e-kérdőivek

Az adatfeldolgozás célja a rendelkezésre álló adatok segítségével új információkhoz jutás.  Az egyszerű táblázatkezelő programoktól bonyolult adatbázis alapú rendszerek kialakításával segíthetünk ebben.

Az adatok összegyűjtését ma már online kérdőívek könnyítik meg, amelyek elérhetőek asztali vagy mobil eszközökön egyaránt. Az egyszerű piackutatási kérdőívek, vagy a kérdések közötti bonyolultabb összefüggéseket, számításokat tartalmazó kérdőívek elkészítésével segíthetjük a megfelelő adatok összegyűjtését.

Az összegyűjtött, tisztázott adatok statisztikai elemzésével tárjuk fel az adatok között meglévő, sokszor nehezen felderíthető kapcsolatokat és nyújtunk új információkat.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van, árajánlatot kérne vagy rendelni szeretne, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

+36 1 445 4930; +36 70 456 1847

info@vit.hu

1147 Budapest, Gervay utca 32.