Szerintünk...

Korunk egyik legfontosabb jellemzője az információs társadalom, aminek sajátossága, hogy az információ technológia központi szerepet játszik a termelésben, a gazdaságban és általában a társadalomban egyaránt.

Ennek szellemében cégünk célkitűzése, hogy a segítsük a szervezeteket, vezetőket, munkatársakat saját céljaik, terveik megvalósításában a tevékenységük során felmerült információk kezelésében, hatékony felhasználásában.

Az információ nemcsak hatalom, de ha nem megfelelően kezeljük, mennyisége, összetettsége esetenként gátolhat is tevékenységünkben.

Szolgáltatásaink

Ön tudja, hogy milyen üzleti célokat akar elérni, mi tudunk segíteni abban milyen informatikai rendszer biztosítaná ezt optimálisan és költséghatékonyan.

A világhálón való megjelenés ma már nemcsak egyszerű reklám lehetőséget jelent, hanem biztosítja szervezetének az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartást, az információk gyors közvetítését.

Az adatfeldolgozás célja a rendelkezésre álló adatok segítségével új információkhoz jutás.  Az egyszerű táblázatkezelő programoktól bonyolult adatbázis alapú rendszerek kialakításával segíthetünk ebben.

Partnereink

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van, árajánlatot kérne vagy rendelni szeretne, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

+36 1 445 4930; +36 30 989 3525

info@vit.hu

1147 Budapest, Gervay utca 32.